
https://www.culy.nl/nieuws/trend-focacc ... 1589364462

Moderators: Polly, Muiz, NadjaNadja, Telpeva, Essie73, ynskek, Ladybird
chamion schreef:Wij bakken tenminste normaal brood...
Of heeft er al iemand meegedaan met deze hype?
https://www.boredpanda.com/people-bakin ... ead-trend/
LieveLoes schreef:Resultaat:
[ [url=m/tPtfNI.jpg]Afbeelding[/url] ]
Heeel lekker maar veeeeeeel te dik! Ik heb er twee zakjes gist in gedaan. Is dat te veel? Er stond een eetlepel gist in het recept van de OP en dat was twee zakjes.....
Verder heb ik ze niet plat genoeg gerold.. maar daar leren we gewoon van haha
imd schreef:LieveLoes schreef:Resultaat:
[ [url=m/tPtfNI.jpg]Afbeelding[/url] ]
Heeel lekker maar veeeeeeel te dik! Ik heb er twee zakjes gist in gedaan. Is dat te veel? Er stond een eetlepel gist in het recept van de OP en dat was twee zakjes.....
Verder heb ik ze niet plat genoeg gerold.. maar daar leren we gewoon van haha
Een eetlepel gist is toch nooit twee zakjes? Lijkt me teveel inderdaad.. ze zien er wel smakelijk uit!
LieveLoes schreef:Heeft iemand een goed recept voor kaas-ui brood? Ik zie wel verschillende dingen staan in dit topic, maar tis me nu niet helemaal duidelijk wanneer je de kaas toevoegt.
Citaat:Vet de bodem en zijkanten goed in met boter en strooi daar een laagje suiker over. Druk het deeg weer uit, nu tot een lap met dezelfde lengte als de vorm en rol de lap stevig op. Leg de rol in de vorm en dek deze losjes af met plasticfolie. Laat het deeg weer 1 uur rijzen tot het volume verdubbeld is.