Ik had kabeljauw gewikkeld in pancetta en groene asperges uit de oven met daarbij een saus van Hüttenkäse, citroen en basilicum puree, polenta met parmezaanse kaas en paprikasoep met tijm.
Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly
Maanlicht schreef:Jazeker: http://uitpaulineskeuken.nl/2013/10/kab ... cetta.html
Ik heb alleen de tomaatjes en knoflook niet gedaan.
Tomaatjes en knoflook vind ik dan juist wel weer lekker, dus ga ik er wel bij doen haha. Ik heb ook nog wel witte asperges ingevoren, maar dat lijkt me dan weer minder lekker bij witvis. 

01San schreef:Omg dat toetje Angela!!!!!!!
Ik was net uit eten , vergeten foto's te maken!!
Angelaa2 schreef:01San schreef:Omg dat toetje Angela!!!!!!!
Ik was net uit eten , vergeten foto's te maken!!
Stiekem al geproeft en hij is erg lekker! Had helaas niet van die mooie glazen ervoor.
http://www.lekkerensimpel.com/engelse-trifle/

)