Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly
) en de dag die overblijft wisselt een beetje. 

Het is een mildere en toch vollere smaak dan gewone koeienkaas. Jammer dat ik geen kaas meer eet, nu mis ik het ineens
Douce schreef:Eet jij twee keer per week vegetariërs? Dan blijf ik wel van je weg..
Lang verhaal...
meelezen is leuker.
plus dat mijn vader daar een dikke zeur over is
)


) volg ik http://www.naoki.nl Een super leuke 'groene' blog met veel recepten. Douce schreef:Eet jij twee keer per week vegetariërs? Dan blijf ik wel van je weg..
Ik ben trouwens op zoek naar vegetarische gerechten voor één persoon. Ik heb maar twee pitjes tot mijn beschikking maar wel een redelijke combimagnetron. Vooral voor die laatste zoek ik dus gerechten, wil veel met de combi magnetron gaan doen ivm het gebrek aan pitten.

.
Peppertree schreef:Thanks! Buffelmelk heeft een heel andere samenstelling dan koemelk. Veel hoger percentage vet en eiwit. Geeft dus ook weer een hele andere smaak aan verschillende kazen.
Hoe heb jij het gegeten? Ik begreep dat het gebakken wordt?

ik heb die pers gemaakt omdat de panir van de reformzaak op een gegeven moment meestal niet heel bleef bij het bakken,