
nadina schreef:Wie van jullie heeft er nog een leuk idee met brocilli? Heb nog een stronk over.
Oké, misschien slaat het nergens op hoor, mijn recept voor broccoli.
Maar ik vind hem heerlijk met een sausje van yoghurt en kruiden en eventueel tomatenpuree, en dan met stukjes rauwe kipfilet door het yoghurtsausje en broccoli geroerd in een ovenschaal een half uur in de oven bij 200 graden 
Mijn dagschema van vandaag:
Ontbijt: 1 speltcracker met smeerkaas
T: mijn eigenlijke ontbijt
havermout met peer en kaneel, maar dan gebakken in de oven > havermoutcookie! Ik vond het zo nl niet zo lekker.Lunch: hopelijk 2 zelfgebakken speltboterhammen met een sneetje bio-kokosbrood en bio-pindakaas! (ben nu speltbrood aan het bakken voor het eerst)
T: 3 mandarijnen (moeten op
)Avondeten: gegratineerde zalm (kruidenmix gescoord bij Ekoland gister, lijkt me echt lekker!), en ijsbergsla met pijnboompitjes en rode paprika, zelfgemaakte dressing van yoghurt en kruiden
Wat vinden jullie van mijn dagschema?
Ik zou het wel leuk vinden om eens feedback te krijgen
Ik vraag me af of mijn dag goed gebalanceerd is qua voedingsstoffen, of dat er nog iets mist?
Wel gevarieerd trouwens.
Ik pof iedere avond! Ik heb verder ook niet echt werk waar ik veel beweeg ofzo, misschien heeft dat ermee te maken?
.