Gisteren kip Korma met sperzieboontjes, paprika, ui, rijst en naanbrood.
Vandaag denk ik verse tagliatelli met spinazie, rode pesto, zalmsnippers en tomaten.
Zalm was op
Dus het is aardappelpartjes, verse spinazie met een paprika, ui en cherrytomaatjes door elkaar gewokt, en een crispino geworden. Als toetje verse ananas, groene druiven en frambozen, nommm!
Eskimo, ben je die schnitzels niet een beetje zat nu?
Hier was het aardappelen, spitskool en een runderlapje.
Eskimo
Berichten: 3121
Geregistreerd: 04-04-07
Geplaatst: 10-04-13 11:23
Eet met broer en zus bij opa & oma en die hadden iets van spinazie met aardappeltjes gemaakt, een rollade, stoofpeertjes en een appeltaart gemaakt met slagroom als toetje.... Dat wordt weer lekker volproppen
Eskimo
Berichten: 3121
Geregistreerd: 04-04-07
Geplaatst: 10-04-13 11:23
Froukje1993 schreef:
Eskimo, ben je die schnitzels niet een beetje zat nu?
Hier was het aardappelen, spitskool en een runderlapje.
Geloof me, kan geen schnitzel meer zien Ze zijn lekker maar voorlopig geen schnitzels meer voor mij
Mm dat klinkt lekker Plien91, heb je misschien een recept daarvan?
Ik ga vanavond gegrilde kip met lente-uitjes, chilipeper en griekse yoghurt maken, met daarbij groenten uit de oven en gepofte aardappelen
4EverHobbes
Berichten: 1860
Geregistreerd: 06-12-04
Woonplaats: In the land of far, far away
Geplaatst: 10-04-13 15:21
Ik eet een kliekje van kipfilet met verschillende groenten en kruidensaus met rijst of pasta erbij. Morgen eet ik bij een vriend en dan wordt het waarschijnlijk de afhaalchinees