
Maar ik zou eigenlijk wat minder moeten opscheppen.. Mijn broeken worden langzaamaan wat te krap

Moderators: Polly, Muiz, NadjaNadja, Telpeva, Essie73, ynskek, Ladybird
Amburtjoz schreef:Gatver wat ziet dat er ontzettend ranzig uit zegDie bakjes noodles(soep) zijn daarentegen wel erg lekker haha
Laurahh schreef:Danseresje schreef:Ik heb gister de zalm pasta eerder beschreven in dit topic (met de mascarpone) gemaakt, met courgetti. Was er niet echt weg van, maar was zeker leuk om te proberen!
Had nog gerookte zalm, dus vandaag wat anders geprobeerd:
[ [url=m/AruCYB.jpg]Afbeelding[/url] ]
[ [url=m/pNON0d.jpg]Afbeelding[/url] ]
De foto's zien er niet zo geweldig uit, maar vond het heerlijk!
Courgetti met een zelfgemaakte roomsaus met dille, ui, knoflook, champignons en gerookte zalm.
De roomsaus heb ik op basis van een roux gemaakt, maar niet alleen met gewone boter, maar ook met een beetje kruidenboter. Op het laatst de zalm toegevoegd en het mengsel van de opgebakken champignons, ui en knoflook.
Lekker makkelijk in een kom, kon ik lekker mixen!
Dat ziet er lekker uit! Alleen dan wat minder saus![]()
Hoe maak je die courgetti?
Elicious schreef:Mjetterd schreef:Mijn eten van gisteren
[ [url=m/OvWrdu.jpg]Afbeelding[/url] ]
Ziet er lekker uit, wat is het?