Dames, hoe maak je van pindakaas pindasaus? Ik heb een overschot aan pindakaas (drie geopende potten ), ketjap... Ik gok dat bij elkaar doen met een beetje water?
melk kan ook.
en alle kruiden en sauzen die je lekker vind. uitje fruiten, knoflookje snipperen
Okee, bedankt iedereen! Het uitje staat nu te .. eh.. fruiten, denk ik, ik weet nooit zo goed wat dat is Bij mij wordt het altijd bruin. Zet het te hoog denk ik.
minikatje
Berichten: 8965
Geregistreerd: 26-07-05
Woonplaats: sprookjesland
Geplaatst: 30-01-13 20:51
als het een appel wordt ben je te ver gegaan
is bruin worden niet karameliseren?
Manou
Berichten: 3400
Geregistreerd: 30-05-04
Geplaatst: 30-01-13 21:10
Schorseneren kan je ook in de schil koken en daarna het schilletje eraf trekken. Dat gaat heel makkelijk en vooraf schillen schijnt veel vervelender te zijn.
Kwart pompoen schillen en even koken, pureren en door het pannenkoek beslag (bakmeel, bakpoeder, melk, eieren, kaneel, vanillesuiker of aroma, rozijnen) Ik vind het heerlijk
Yucca
Berichten: 4907
Geregistreerd: 06-09-05
Geplaatst: 31-01-13 18:41
[***] schreef:
O die liggen hier wel! Hoge GI dat wel, ik moet nog wat gewicht kwijt.
Wat is lekker met zoete aardappel?
Ik heb er laatst puree van gemaakt met een scheutje sweet chili saus erdoor, erg lekker!