Champignons uit blik is heel relaxt voor in de soep dan maakt het toch niet uit, zeker niet als je het pureert. Vooral relaxt als je ingesneeuwd zit (lees: dat mijn fiets is ingesneeuwd en er dus teveel sneeuw ligt om de deur uit te gaan ), beetje bouillon maken, blikje champignons erbij, afbakstokbrood, nom
O die liggen hier wel! Hoge GI dat wel, ik moet nog wat gewicht kwijt.
Wat is lekker met zoete aardappel?
_Nelleke_
Berichten: 8135
Geregistreerd: 02-11-07
Geplaatst: 28-01-13 13:56
*meld me weer*
Sorry tijdje beetje op de meeleesmodus gestaan. Druk druk druk met vanalles en nogwat
Met oud&nieuw heb ik heel lekker vleesloos gekookt voor 8 vrienden. (Waarvan 3 vega.) Voorgerecht was spinaziecappuccino (warm), tussengerecht was een tomatenbavarois met buffelmozzarella en balsamicodressing, hoofd was zalm en croute (msfc zalm) met zwarte tappenade en een knapperig laagje van mozzarella. Dessert heb ik niet zelf gemaakt maar was met rum en banaan. Helaas ook met rozijntjes en daar kan ik niet tegen dus daar kan ik weinig over zeggen.
De rest was erg geslaagd. Iedereen vond het erg lekker.
vanavond moet ik nog iets verzinnen om te eten , word in ieder geval vega...maar wat ?? heb nog broccoli, worteltjes, knolselder en sla en natuurlijk bonen etc in allerlei soorten en vormen, kruiden en specerijen ook zo gek als je het verzinnen kan ... iemand ene idee?
Oee klinkt lekker! Ik heb net quorn (die pindasaus achtige schimmelstukjes ) met ananas en rijst op. Hmmm Ik ga vaker ananas in dingen gooien ,het is superlekker
Nee mijn moeder kwam er laatst al mee ananas-kerrie is echt wel een goeie combi! Of een tosti met ananas! Wel even droogdeppen dan, anders heb je een natte tosti
Trouwens, pastinaak is erg lekker lekker in friet vorm maar dan met van die pepernootkruiden Ik bakte de pastinaak eerst zachtjes in een neutrale vorm met de deksel op de pan. Als ze eenmaal zacht zijn kun je ze wat bruiner bakken en tenslotte nog even met de pepernootkruiden bakken. Megalekker
cassavekroepoek vind ik heerlijk Alleen zie ik ook vaak cassave in de winkel liggen (of is het cassavewortel? Ik weet het niet eens ) en ben er toch wel benieuwd naar.
Dames, hoe maak je van pindakaas pindasaus? Ik heb een overschot aan pindakaas (drie geopende potten ), ketjap... Ik gok dat bij elkaar doen met een beetje water?