Ja oeeeh dat klinkt ook heel erg lekker!!! Nou ik ga even op onderzoek uit en laat wel even weten wat het is geworden
Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly

Dan zou ik de tweede keer er wel wat zilverfolie overheen doen om te voorkomen dat ze zwart worden aan de bovenkant. (En dan wel in de oven, want zilverfolie in de magnetron schijnt nogal gevaarlijk te zijn.
)

2 dingen waaraan ik verslaafd ben, brownies (duh
) en pecan pie (met karamel neem ik aan)
.
. Bij onze Appie hadden ze hem niet, maar bij de Jumbo wel. Maar meteen 2 blikjes gekocht, is toch nog 't hele jaar goed. Ik zal ook eerst proeven. Er staat op dat je het ook zo kunt drinken (aangelengd), dus ben benieuwd.
.
.
de mascarpone kersen taart was errug lekker maar de topping had wel iets meer smaak mogen hebben van mij ( misschien iets te veel water erbij gedaan?
) vandaag ga ik de chocolade cheesecake uit het boktbakboek maken. ben benieuwd!!
), maar die site is ook echt gevaarlijk leuk
.
.
. Laurabram schreef:Hmm... dat klinkt ook lekker Miri.
Ik zag deze in de nieuwste Flow staan:
http://www.williams-sonoma.com/products ... chRules-_-
Die vind ik helemaal leuk (niet dat ze nog te koop waren), maar die site is ook echt gevaarlijk leuk
.
Laurabram schreef:Hmm... dat klinkt ook lekker Miri.
Ik zag deze in de nieuwste Flow staan:
http://www.williams-sonoma.com/products ... chRules-_-
Die vind ik helemaal leuk (niet dat ze nog te koop waren), maar die site is ook echt gevaarlijk leuk
.

.
. Familie had ze geplunderd terwijl ik naar stal was (nou ja, ze zijn in elk geval goedgekeurd).