Goed opletten dat er niks van vocht bij komt, daar ging het een keer bij mij mis...
Iris82
Berichten: 40327
Geregistreerd: 04-10-02
Woonplaats: Tilburg
Geplaatst: 14-02-15 22:28
Bizzybijtje schreef:
Ik probeer echt heel hard te negeren dat dit topic bestaat.
Ik heb m ook al ontstipt. Maar hij komt iedere keer omhoog in de actieve onderwerpen.
Seven
Berichten: 21788
Geregistreerd: 28-05-05
Woonplaats: Drenthe
Geplaatst: 14-02-15 22:30
Hahaha volgende keer muur als je hier bent zal ik wat voor je maken
Temperatuur is bij de witte chocolade ook erg belangrijk te warm smelt het te snel en stolt het direct weer. Te koud smelt het niet genoeg en ook het merk chocolade werkt mee elke is anders heb ik gemerkt.
Mijn collega's vragen elke maand wel wanneer ik weer "Twix" ga maken! Iedereen die het ooit geproefd heeft vind het lekker, overal een succes. Ben er zelf ook gek op, maar het is o zo slecht voor je helaas..
Dank je voor het omhoogschoppen Muurp! Ik ga tijdens mijn verlof maar eens proberen dit in elkaar te draaien
Connie
Berichten: 1828
Geregistreerd: 02-05-10
Woonplaats: Zuid-oost Brabant
Geplaatst: 05-08-15 21:09
Ik schup dit topic omhoog zodat jullie allemaal weer millionares shortbread gaan maken Mijn bodem staat nu in de oven, ben benieuwd of het lukt. Hoort ie een beetje op te stijven?