Ik durf het alleen niet aan om de quiches te maken, want daar gaat zoveel ei in. En merk soms dat ik wel getriggerd wordt door recepten, bijvoorbeeld met geitenkaas, of zo'n quiche gevuld met room en kaas en ei, dat het me gewoon zó enorm lekker lijkt
(enige wat ik ook echt mis is geitenkaas of ei om een quiche te maken. Ik maak zeker wel eens groentetaarten met tofu of aardappel als vervanger maar het is toch anders).Maar goed, stiekem hoop ik ooit eigen kippetjes (van redeenlegkip.nl) te hebben en als die de eigen eitjes niet allemaal op eten kan ik af en toe iets met eieren bakken.

Had laatst van Violife ook vegan cheddar gekocht voor erop en voorin in de koelkast gelegd in de hoop dat hij die zonder het te merken pakte, maar hij zag al dat hij vegan was en wilde hem juist proberen. Vonden het ellebei prima smaken
Marlinde heeft een bakje vegan mayo voor me gefixt, dus ben heeeel benieuwd!
.
En aangezien ik driemaal in de week om zes uur moet werken is dat wel fijn.