Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly
AKA “plaattaart”: zelfgemaakte pizzasaus, kipfilet, pesto, hartige taartdeeg, pijnboompitten, ui, wortel, feta, courgette en geraspte kaas. 
Zebrastreep schreef:Ja hoor , zo vergeet ik weer te posten![]()
Vandaag Diepvriespizza had even geen zin om te koken , en veel was ook op... Naar de winkel gaan had ik ook geen zin in dus even een slechte maaltijd.
Vanmiddag nog wel was restanten pasta gehad smaakte goed
pien_2010 schreef:Zebrastreep schreef:Ja hoor , zo vergeet ik weer te posten![]()
Vandaag Diepvriespizza had even geen zin om te koken , en veel was ook op... Naar de winkel gaan had ik ook geen zin in dus even een slechte maaltijd.
Vanmiddag nog wel was restanten pasta gehad smaakte goed
"Slechte" maaltijden horen er bij Zebrastreep. Want iedereen is soms heel druk.
Nou ja even schoonmaken , kerstkaarten schrijven op de hond passen het zijn vaak de kleine dingetjes die en dag hele druk maken. Wou mijn auto ook nog wassen , maar later dacht ik ook van wat een onzin dat kan prima donderdag of vrijdag na werk. 
Zebrastreep schreef:Hoe zit het met de kerstmenu's hier? Ik ga weer koken dit jaar! Mijn moeder zal wel denken na 22 jaar mag iemand anders een keer wat verzinnen. In ieder geval het recept bloemkool met mosterd en kaas gaat hier een onderdeel worden van het hoofdgerecht ben er heel benieuwd naar!
Exitium schreef:DideH schreef:[ [url=m/G5zrtE.jpg]Afbeelding[/url] ]
[ [url=m/LTZ7l0.jpg]Afbeelding[/url] ]
Online kookworkshop gedaan net vanuit werk. Gemarineerde buitencarpaccio met cashewcreme en een paddenstoelenrisotto. Erg lekker!
Autocorrect of moest je écht buiten eten?
Het is nog steeds wat provisorisch allemaal maar ik kan de pannen en borden weer in de kastjes zetten. Wat kan een mens daar blij mee zijn zeg


.
