
www.creastea.come2me.nl
Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly



) is korreliger (door de amandelen) rekt veel minder en kan daarom nog wel eens een beetje scheuren op bijvoorbeeld de rand van je taart. Je kunt het ook mengen, in de verhouding die je zelf prettig/lekker vindt, dat noemt men dan marsefond. Dat vind ik persoonlijk het prettigst werken. Voor boetseren wordt vaak fondant gebruikt omdat het uithardt. Marsepein blijft zacht en kan dus inzakken.
Esgaroth schreef:Hebben jullie ook dat je niet begrepen wordt als je taart weigert?
Omdat ik thuis best vaak taart maak en eet, wil ik op mijn werk geen taart eten. Dat is gewoon teveel.
Nu is er bij ons bijna elke week wel taart. Ik weiger hem vrijwel altijd.
En elke keer opnieuw krijg ik te horen: 'Goh, wat ongezellig.' Of: 'Wat raar! Jij bent toch niet te dik? Vreemd hoor, dat je geen taart wil.' Ik krijg hier wel moeite mee, om steeds dat commentaar aan te horen.
Is het dan raar, om het niet te eten?
Ik eet ook liever mijn eigen baksels

MamaMiesje schreef:Ik moet toch 'es een gelegenheid vinden voor een (*)(*)taart
( op bestelling )



Mayo schreef:Wél ALTIJD taartkartonnetjes ertussen doen.

corinne1981 schreef:Hallo allemaal, ik ben nog steeds helemaal enthousiast!
Kan iemand mij advies geven? Ik wil graag een keer een startersset gaan bestellen. Wat heb je allemaal zeker nodig?
Met welke webshop hebben jullie goede ervaringen?
Alvast bedankt voor de tips!
