Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly
LetsgoKelly schreef:Ziet er al goed uit hoor xFioon!
Om het brokkelen van de taart tegen te gaan kun je hem misschien beter een 15min in de vriezer zetten voordat je hem gaat afsmerenHelpt goed.
Verder.. alles wordt met sprongen beter als je het weer een keer doet!
daar had ik gewoon een ongekleurd brok marsepein op het aanrecht gelegd en dat uitgaan rollen, maar dat wilde niet en later scheurde het steeds, maar nu had ik het eerst gekneed enzo met de kleurstoffen en was het veel soepeler te bekleden
Mayo schreef:Hey die klustaart komt me bekend voor
Leuk gedaan! Tipje, niet afsmeren tot je ondergrond, maar ongeveer een cm daarboven, dan wrijf je je BC of waar je ook mee afsmeert niet er tussenuit
Had hem eens langs zien komen hier, en vond het echt wel wat voor mijn vader 












enzovoorts.

Anne. schreef:Afijn. Ik heb deleukstetaartenshop al gechecked en heb wat dingetjes uitgezocht. Biscuitdeeg ga ik zelf maken, maar ik ben nog aan het twijfelen over de vulling. Ik zag namelijk marshmallow Fluff staan, en ik weet hoe dit goedje smaakt en voelt zegmaar.. en naar mijn idee is het qua substantie ideaal om een taart mee te beplakken.. maar ik ben nu aan het twijfelen of ik het ook als vulling moet gebruiken.. wordt het dan niet té zoet.. en is Fluff te combineren met bijvoorbeeld botercréme?