
Moderators: Polly, Muiz, NadjaNadja, Telpeva, Essie73, ynskek, Ladybird
LetsgoKelly schreef:Nou hier even snel mijn barbie taart die ik voor mijn oma heb gemaakt!
http://img.photobucket.com/albums/v460/ ... G_0222.jpg
Liezel1 schreef:LetsgoKelly schreef:Nou hier even snel mijn barbie taart die ik voor mijn oma heb gemaakt!
http://img.photobucket.com/albums/v460/ ... G_0222.jpg
Hoe heb jij die bloemen in die vorm gekregen?
Ashleey_ schreef:Mayo schreef:Mix je met de hand of met een standaard+kom? Welke snelheden? Heeft je oven ook een stand onder/bovenwarmte?
Eerste keer met de hand, en tweede keer met standaard![]()
Heteluchtoven blaast de lucht toch de hele oven door? * Mijn vader knikt instemmend..
ik snap het ook niet meer hoor! Maar ze worden gewoon niet zo hoog.. of moet ik volgende keer van alles meer gebruiken?
Diana_Mabel schreef:Las iets over cupcakes met botercreme, is dat geschikt voor cupcakes voor kinderen?vinden die dat lekker?of kan ik beter fondant nemen?
Vind het nooit zo strak worden met fondant/marsepein zie nog zoveel cake langs de randjes.
Mayo schreef:Zat me gisteren ineens te bedenken, jij kwam met een beschrijving van 8 minuten mixen en 2 minuten laagste stand. Maak je soms chocoladebiscuit?
LetsgoKelly schreef:bonblocmouse en vanillecreme (van botercreme mix met vanille essence)
Die heb ik gemaakt en meteen gebruikt dus niet meer in de koeling gedaan.
Ashleey_ schreef:* Even het pak erbij halen..... (heb een 25 cm vorm)
(25 cm aangehouden)
330 gram mix
5 eieren op kamertemperatuur
33 ml water
De eerste keer heb ik het mixen aangehouden van het pak (8 min op hoogste stand, 2 min lage stand)
En laatste keer heb ik dit gevolgd (26 cm aangehouden);
340 gram mix
260 gram eieren
35 ml water
En toen 10 min gemixt, en nog 2 min op lage stand
Edit; Heb verder een grote heteluchtoven.. en heb daarvoor aangehouden; 40 minuten op 175 graden en dan nog 10 min voorverwarmd