LADPR schreef:Ik wil morgen ook eens gaan inkopen.
Wat doen de meeste mensen hier zelf marsepein maken of het kant en klaar kopen?
Wat voor winkels kan je ingredienten e.d. kopen of moet dat echt bij gespecialiseerde winkels?
Lees de beginpost

Moderators: Polly, Muiz, NadjaNadja, Telpeva, Essie73, ynskek, Ladybird
imd schreef:Melanie_h; prachtige taart. Heb je dat hek nou gemaak tvan Duplo als in kinderspeelgoed?
Sunshine80 schreef:Liezel1 schreef:Ik zat eens te denken:
Normaal gesproken maak ik mijn bastognekoekjesvulling met verkruimelde bastognekoekjes en botercreme.
Nu wil ik een sinterklaastaart maken, en daar wil ik 2 vullingen in doen. Eentje met verse mandarijntjes op botercreme en daarnaast verkruimelde pepernoten in botercreme, hoe lijkt dat?
Klinkt erg lekker!!! Ik ben gek op pepernoten! Zou je die makkelijk kunnen verkruimelen?
melanie_h schreef:haha, nee hoor van die choclade duplostaafjes, die krijg je hier net over de grens in duitsland en dacht dat lijkt wel echt op een hekwerkje, ze zijn wel erg machtig!
imd schreef:En nog een algemene vraag: Iemand ervaring met cake caddy's (van wilton bijvoorbeeld)? Zijn ze handig? Ik neem nogal regelmatig een taart mee in de auto naar andere mensen toe, tussen een kwartier en een uur rijden. Kun je de cake caddy ook gebruiken als opbergbox voor thuis, en blijft hij daarin goed? En staat zo'n taart dan ook mooi vast (gewone taarten, geen stapel)?