Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly
ik ben nog nooit bij de vega slager geweest, wil het graag eens proberen maar het zit hier niet in de buurt helaas
zo vervelend!
Bagels & Beans heb ik nog nooit van gehoord, even googelen!
Klinkt wel gezond. Hoe ben je daar op beland?
Jammer, vanavond zouden we uit eten gaan.
We zijn beiden nogal experimenteel en creatief, ook in de keuken. Maar het idee van hart stond me heel erg tegen, net als hersenen. Maar goed, ik vond er eentje op de markt, dus toch maar gekocht om te proberen.
Het is in feite natuurlijk niet anders dan een biefstukje, alleen zit het aan de binnenkant van het skelet ipv aan de buitenkant.

Bhriseis schreef:Wat heeft de kuur als uiteindelijke resultaat Matheno?
__Leonie schreef:O: havermout met yoghurt kaneel en lijnzaad.
L: omelet van twee eieren met zoete aardappel.
T: sinaasappel
A: pasta met vega bolognese saus.
B: 40min fietsen
(Al was dat bij alle organen en beesten die ik heb moeten slopen zo.)
merk je eigenlijk ook dat je lichaam weer aan vlees moet wennen na een tijdje vegan eten? Of valt dat mee?
phormicola schreef:Ik vond de geur eigenlijk wel meevallen!
Ja Ansofie_, hij is echt groot en het vult als een tierelier
Op je 18de verbrand je gewoon een hoop, __Leonie, en dan zit je idd al snel aan de 2100kcal
Nee Many, ik heb helemaal geen moeite gehad met de omschakeling naar vlees, heb ik nooit eigenlijk
Als die weg zijn is het eigenlijk net biefstuk en zo kun je het ook bereiden.