Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly
Lief mensch!
:
dan kom ik graag eens een boom voor je planten
De Vegan Junkfoodbar is een mogelijkheid, maar mogelijk is haar reactie daarop minder sterk omdat ze geen Nederlandse is. Dus alle tips zijn welkom, we gaan rond 19u eten (en da's mooi, want ik zit nu al te knorren
).
En er was een Ethiopisch restaurant in het centrum waar ik wel eens ben geweest en waar ik echt tonnetje rond uit kwam
(We mochten zelfs bakjes restanten nog meenemen) de naam weet ik alleen niet meer, ik geloof wel dat er ook een VJFB om de hoek zat
mr&mrs ga ik onthouden. deksel schreef:Is het niet dat restaurant vernoemd naar een berg, ergens in Afrika? Lekker vaag hahaha maar ik weet de naam even niet. Het begon met een K volgens mij.
Magrathea schreef:deksel schreef:Is het niet dat restaurant vernoemd naar een berg, ergens in Afrika? Lekker vaag hahaha maar ik weet de naam even niet. Het begon met een K volgens mij.
Zou wel kunnen! Het is echt al een tijd geleden maar echt super lekker gegeten daar. Je kreeg ook een gigantisch bord waar je dan met zijn allen van kon eten. Oja en ze hadden allemaal heerlijke fruitige biertjes
8nnemiek schreef:Wat goed dat jullie meer vega(n) gaan eten!
Ik vind deze kaasvervanger nog steeds érg lekker om tosti's mee te maken![]()
https://www.abcreatief.com/LEKKER/plant ... ddar-kaas/
Koud op 't vuistje is ie wat minder lekker, maar in een tosti smelt het en is het heerlijk hartig en toch fris. En helemaal van verse ingrediënten, dus erg gezond.
Voor de agar agar en de edelgist moet je bij Holland & Barrett zijn.
Hopelijk kom ik nu niet in één of ander werkfilter omhoog
Het is een heel braaf blog met alleen maar recepten en eten
En de pepersteak, maar die vind je niet overal.
Caily schreef:https://nos.nl/artikel/2314011-veganist ... kbank.html
Weer een stapje vooruit![]()
Ik ben zo blij met de mayolijn in een fles. Echt achterlijk hoe zoiets simpels een verademing kan zijn. Hilarisch ook om hem vervolgens over mijn broodje ei doen (van bevriende los lopende kippen).
Vanavond tagatelle met bospaddestoelen in saus met spinazie, dat blijft een van mijn favos om te maken.