
Moderators: Polly, Muiz, NadjaNadja, Telpeva, Essie73, ynskek, Ladybird
naranja1 schreef:Ik zit dus helemaal in de zuurdesem. Mn hele tiktok staat er mee vol en ik droom er zelfs over![]()
Het eerste baksel. Fleatbread van zuurdesem starter[ Afbeelding ]
Kaula schreef:naranja1 schreef:Ik zit dus helemaal in de zuurdesem. Mn hele tiktok staat er mee vol en ik droom er zelfs over![]()
Het eerste baksel. Fleatbread van zuurdesem starter[ Afbeelding ]
Wat leuk! Je starter is dus toch tot leven gekomen. Of is deze gemaakt van discard?
Met dat laatste heb ik laatst dit recept gemaakt trouwens, vond ik erg lekker! https://milkandpop.com/easy-sourdough-discard-biscuits/
naranja1 schreef:
deksel schreef:Wow 6 tafels maar, om dat rendabel te maken zal het eten vast vrij prijzig zijn(zo ziet het er ook uit en helemaal leuk om daar van te genieten!!)
Heel lekker flatbread met falafel
[ Afbeelding ]
Blue_flower schreef:deksel schreef:Wow 6 tafels maar, om dat rendabel te maken zal het eten vast vrij prijzig zijn(zo ziet het er ook uit en helemaal leuk om daar van te genieten!!)
Heel lekker flatbread met falafel
[ Afbeelding ]
Prijzen zijn op hun website te vinden. Betaalbaar vind ik het!
DideH schreef:Blue_flower schreef:Prijzen zijn op hun website te vinden. Betaalbaar vind ik het!
Vind het inderdaad meevallen voor de kwaliteit die ze leveren! Al gaat het qua prijs alsnog hard als je supplementje hier en daar neemt, maar over de prijs mag je niet klagen. Ze doen het met relatief lage bezetting. 2 mensen in het restaurant zelf en 2 of 3 in de keuken, die ook volgens mij de drankjes maakten.
Zitten daar nog niet heel erg lang, maar score op the fork een 9,4 en op google 4,8 vd 5 sterren. Dan doe je toch iets goed