Ja klopt, het is echt héérlijk! En supersimpel.
Je snijd een of twee bananen in plakjes in een ovenbakje, en doet daar een beetje kaneel overheen. Je doet een eetlepel kokosvet en een eetlepel honing in een pannetje en laat je smelten. Je roert er zoveel havermout doorheen (+- 50 tot 75 gram) dat het net een beetje vochtig is ervan maar niet te erg (anders wordt het zo vet). Je giet deze havermout dan gelijk bovenop je banaan (niet roeren of iets dergelijks, anders krijg je geen lekker laagje). En dan doe ik het in een hete oven zodat er een beetje een bruinig laagje op de havermout komt en klaar is kees! De banaan wordt lekker zacht dus die roer je dan zo door je havermout heen! 
Het recept is oorspronkelijk met appel, maar deze vind ik eigenlijk net zo lekker! 
Denk dat met gewone boter of olie het zo'n vette bedoeling wordt. Kokosvet geef nou juist dat kokosachtige smaakje wat lekker is!