@werk, bali balletjes,gekookte ei en roerbak groente,

Moderators: Polly, Muiz, NadjaNadja, Telpeva, Essie73, ynskek, Ladybird
pinto_1 schreef:naranja1 schreef:Home made ravioli met spinazie ricotta vulling en lopend ei. Met een crumble van parmazaan
Uitprobeersel voor kerst[ Afbeelding ]
[ Afbeelding ]
[ Afbeelding ]
Was het gelukt met de eierdooier?
naranja1 schreef:Ik ben bezig met zuurdesem brood bakken.
Dus ben nu nog bezig met de starter. En wat een geduld moet je hiervoor hebben. Ik zit nu op dag 5 en dit is de starter
[ Afbeelding ]
Kaula schreef:naranja1 schreef:Ik ben bezig met zuurdesem brood bakken.
Dus ben nu nog bezig met de starter. En wat een geduld moet je hiervoor hebben. Ik zit nu op dag 5 en dit is de starter
[ Afbeelding ]
Voed je je starter met roggemeel? Zo niet, dan zou je dat nog kunnen proberen. Die van mij ging als een malle er mee
[ Afbeelding ]
xPabloBokt schreef:Nog bedankt voor alle taart complimenten
Vandaag aardappel-maissoep met kruidenolie (citroen, peterselie, chilipeper) en warmgerookte zalm.
[ Afbeelding ]
En stoofpeertjes uit eigen tuin op het vuur:
[ Afbeelding ]
naranja1 schreef:Kaula schreef:
Voed je je starter met roggemeel? Zo niet, dan zou je dat nog kunnen proberen. Die van mij ging als een malle er mee
[ Afbeelding ]
naranja1 schreef:DideH schreef:Ik moet het toch eens vragen: wat doet dat elastiekje om die potten heen? Zie dat steeds
Je starter kun je gebruiken als die in hoeveelheid verdubbeld is. Met zn elastiek kun je zien waar de starter begon, en of hij dus verdubbeld is.