Laat je morgen een foto zien, Set?
Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly
leuk
)

Dus ik bewaar ze altijd in een plastic zak zodat de korst zacht wordt.. maar eigenlijk is dat best zonde, want om te eten is de knapperige korst juist weer lekker. lizy29 schreef:En als je het langer met deksel bakt en dan wat korter zonder?
maar de plakken zijn nooit echt dun nee. 
Staat nu in de oven, zó benieuwd!
Set_Elkol schreef:Ze zijn goed gelukt, al is de walnoot niet mijn mooiste brood.
Smaak en uiterlijk van het tomaten kaas brood ben ik ontzettend blij mee (En mijn vriend ook)
[ [url=m/v92X2m.jpg]Afbeelding[/url] ]
[ [url=m/b1GaBM.jpg]Afbeelding[/url] ]
[ [url=m/vy3gaD.jpg]Afbeelding[/url] ]







Ik gooi er inderdaad in dezelfde hoeveelheid een andere soort meel door! 


Liefdevol samen door vriendje en mezelf gemaakt