) Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly
)

KozieZ schreef:Hij stond er wel in, maar dat is alweer lang geleden, de openingspost van deel 4
http://www.bokt.nl/forums/viewtopic.php?f=31&t=1234621
Zij heeft alleen chocolade gesmolten voor de bovenkant en dan erop gedaan... Ik zou er wel ganache van maken, anders wordt dat een harde dikke plak chocolade.
Nousa schreef:KozieZ schreef:Hij stond er wel in, maar dat is alweer lang geleden, de openingspost van deel 4
http://www.bokt.nl/forums/viewtopic.php?f=31&t=1234621
Zij heeft alleen chocolade gesmolten voor de bovenkant en dan erop gedaan... Ik zou er wel ganache van maken, anders wordt dat een harde dikke plak chocolade.
Bedankt voor je antwoord! Ik zal een foto maken en plaatsen als ie af is!
Foto's zijn altijd leuk
En de tips en de inspiratie krijg je er gratis bij
Doet me toch denken aan dat programma planet cake maar dan op bokt
Ik heb kinderbueno botercreme in de koeling staan! Mmmm LindaV schreef:@ Tinkertom. Vind ik leuk!![]()
Ik ben gisteren zelf ook aan het bakken geslagen. Mijn schoonmoeder lust namelijk geen fondant. En mijn biscuit is voor het eerst gelukt!Ik heb kinderbueno botercreme in de koeling staan! Mmmm
Het wordt gewoon een simpel taartje in 1 kleur

corinne1981 schreef:Als je de botercreme wil gaan gebruiken vandaag, dan zou ik hem snel uit de koeling halen anders is hij veel te hard en kan je er niets mee.
Klinkt trouwens wel erg lekker, met Kinderbueno. Heb je deze gehakseld en dan door de botercreme gedaan?

Die ga ik ook een keer maken 
Heb een patchwork-konijn, een baby (althans, een 1 jarige) 2 grote rode strikken en sterren met ijzerdraad voor boven op de taart gemaakt, dan kon het vannacht mooi uitharden...
Wordt doorbikkelen, 2 laags taart, meptaartje en dan ook nog een extra taartje.. Ik ga m'n best doen
*en ik hou er niet van als ik mijn doel niet haal
*
Laat deze lekker uit de koelkast staan het is niet méga veel
Bedankt voor de tip!