sanne83 schreef:Ik meld me ook hier!
Daarna ontbeten met amarant, frambozen, pecannoten, amandelen, kaneel en een beetje agave, hhhmmmAl vind ik de versie met quinoa beter.
Ik ben op zoek naar wat nieuwe inspiratie!
Dit klinkt heerlijK! Hoe maak je dit? Ik heb net gelunched met quinoa. Klopt het dat de zaadjes van binnen wit blijven? Ik las op de site van Cibus Naturalis dat quinoa 30 min gekookt moet worden, maar op de zaak die ik heb (van de reform) staat dat het maar 10 min hoeft te koken. Ik vraag me af of ze niet een beetje te rauw zijn gebleven.
Al vind ik de versie met quinoa beter.
Mijn man heeft allergiëen voor allerlei groentes. Aangezien ik nogal van variatie hou, kook ik vaak apart.
Als het aan hem ligt, eten we elke avond sperziebonen of doperwten... Ik kook dus heel vaak extra groenten voor mezelf en mijn dochtertje en vaak heeft hij ook gewoon pech! Dat eet hij maar met lange tanden broccoli of bloemkool onder het mom van het goede voorbeeld geven aan kindlief 


