Sojasaus gebruik ik ook erg veel, maar ook vaak kerriepoeder, chilipoeder bijvoorbeeld. En quiche, daar kun je toch praktisch elke groente voor gebruiken voor zover ik weet? Eerst bakken helpt inderdaad wel om het minder vochtig te maken

Vanavond een erg lekker recept gemaakt: Jonge kapucijners met verse koriander! Staat in de Dunne Vegetarier, maar je kan het ook op internet vinden, namelijk hier: http://www.devegetarier.nl/recepten/aan ... -koriander
Morgen ga ik eens iets in de tajine maken, die ik laatst voor mijn verjaardag heb gekregen. Ben benieuwd
).... Ik ga pasta met vegetarische hamblokjes (AH), tomatenpuree en italiaanse groente maken. Ben alleen helaas de strooikaas vergeten

Hoe kom je erop haha.
Maar ik bedacht me dat je er vast wel meer mee kunt doen
omdat het zo ongeveer een wereldwonder is post ik hem toch maar
En het allerliefste eet ik tofu met Soja saus, zonder is het nl niet te eten. Tempé is ook lekker, maar dan ook met soja saus