
Gok dat je op de laatste 3 pagina's het antwoord al kan vinden.
Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly



M'n vorige bruidspaar had dacht ik bbr en jam en fruit crème. Bavarois is meestal ook populair en slagroom met vers fruit.

het klikte zo leuk met de verkopende partij dat mijn taarten hobby ter sprake kwam. Voor ik het wist had ik een taartje beloofd voor als ik de pony kwam halen 


benangelique schreef:Monique1985 schreef:nee fondant
maar dat is een aardige hap dan! vind je dat niet zonde?
diana, die zijn leuk! ik wil wel zo'n badje voor mijn dochter in de tuin. waar zijn die te koop?
benangelique schreef:Monique1985 schreef:nee fondant
maar dat is een aardige hap dan! vind je dat niet zonde?
diana, die zijn leuk! ik wil wel zo'n badje voor mijn dochter in de tuin. waar zijn die te koop?
ikkebenmar schreef:Als je bavarois of een monatoetje als vulling voor je taart doet, blijft je biscuit dan wel luchtig?
Lijkt mij dat het dan zo soppig wordt, of valt dit wel mee?
En doe je er dan een dijkje botercreme omheen?