
Sam, dat word een leuke taart
plaats je een foto als 'ie af is?Haha Linda, je hebt jezelf een hoop werk bezorgt
Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly

plaats je een foto als 'ie af is?
) en hij is echt super mooit gestegen!


en ik kan pas vanavond weer verder 

net weer n taart opgehaald hier.. kan geen taart meer zien geloof ik.. maar heb helaas nog wel wat opdrachten staan en moet ook echt superveel doen voor pme1 Falona schreef:Wauw! Wat een prachtige taart! Die pauw maakt het helemaal af!
Ik heb net de biscuit gebakken voor de Hello Kitty taart. Had voor de afwisseling een keer een strook bakpapier langs de rand gezet om te kijken of hij dan wat meer omhoog zou komen (werk nog metspringvormen die niet zo hoog zijn) en hij is echt super mooit gestegen!
Morgen ga ik hem vullen en bekleden. Op verzoek een laag slagroom en voor de smaak nog een laag jam. Volgens mij staat er aardbeien in de kast. Alleen vroeg ik me af wat voor volgorde ik het beste kan toepassen, eerst jam en dan slagroom of andersom? En hoeveel jam zou ik er dan tussen moeten smeren? Gewoon een dun laagje zoals je op een boterham smeert of een lekker dikke laag?
Natje_Spirit schreef:Haha Linda, je hebt jezelf een hoop werk bezorgt
maar ik vind het ook zo leuk om te doen 
.. Ik heb dan een normaal laagje jam, met daarop een niet te dikke laag slagroom daarbovenop je biscuit, dan weer een laagje jam, met weer een niet te dikke laag slagroom en dan de bovenkant erop.. Heb hier wel een dijkje bij in verband met de slagroom..
ENOMIS schreef:Misschien een beetje een gekke vraag, maar ik vroeg me af wat de smaak van de mix voor botercreme van funcakes is

Esgaroth schreef:Ik heb een redelijk tijdrovend werkje gevonden als alternatief voor mijn blauwe hagelslag voor koekiemonster: witte en blauwe muisjes. Alleen 'ff' de witte eruit halen...