Ben benieuwd! Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly
Ben benieuwd!
Nja bij de spinazie was het wel herkenbaar. En laatst had ik idd iets met kaas maar het was geen toscaanse carre, hij was ovaal
dus ik denk dat het de kaaspaprika was
was lekker!
kinderen houden van kaas
Toess schreef:Ik heb de paprika-kaas rondo gehaald van de AH, die eet ik vanavondBen benieuwd!

Zonder vlees dan.

Mijn Hb trouwens gister nog laten testen omdat ik telkens zo licht in mijn hoofd ben en sterretjes zie, maar die is perfect; 8,7. Ik blijk wel een lage bloeddruk te hebben wat mijn klachten verklaard
misschien weer eens rijst! Maar dan moet ik wel even champignons en cashewnoten gaan halen
Geen zin in

ik heb ook nog kroepoek, jammie 


Maar als je het mixt met appels, sla, en walnoten is het wel lekker

Maar ik bedacht me dat je er vast wel meer mee kunt doen

Fangio schreef:Ik ga vanavond weer eens quiche maken, iemand misschien nog originele ideeen vna wat ik erin kan gooien? Vorige keer had ik er ook courgette ingegooid, maar daar werd mn hele quiche nogal zacht van. Meestal val ik dan toch weer terug op champignon, prei, mais en paprika enzo om erin te doen
maar voor de volgende keer dan: om iets meer 'bite' in je quiche te krijgen doe ik er meestal cashewnoten in. Een andere notensoort zou ook prima kunnen, maar net wat je lekker vindt!