Moderators: Polly, Muiz, NadjaNadja, Telpeva, Essie73, ynskek, Ladybird
Nathalie schreef:Waar kun je crisco halen?
Ik heb de foto gemaakt toen ie net af was, nu is ie gewoon droog.![]()
Hij is voor mijn zus, die houd niet van veel gedoe en is een beetje alternatief. Vandaar het zwart en de sterren.
woldhoeve schreef:Voor CC gebruik ik
125 gr bastersuiker
125 gr rijzend bakmeel
125 gr boter
1 zk vanille suiker
2 eieren
3 eetlepels melk
tinkergirl89 schreef:woldhoeve schreef:Voor CC gebruik ik
125 gr bastersuiker
125 gr rijzend bakmeel
125 gr boter
1 zk vanille suiker
2 eieren
3 eetlepels melk
en hoelang mixen jullie dit recept dan? en hoelang in de ovenwil het gaan proberen,
en gok op 10 minuten mixen op hoge stand en 2 min namixen op lage stand?
En ongeveer 20 minuten in de oven?
Pleace help me!!
Ennuh...hoe laten jullie nou de biscuit afkoelen als er een plank op komt te liggen? (voor de platte boven en onderkant)
Op de rooster of gewoon op tafel? en dan direct uit de oven uit de springvorm of eerst iets laten afkoelen??
Nog 3 minuten en dan is de biscuit klaar, hij is alleen weer zo bol van boven.... as always
Owjah, en crisco... smeer je dat dan gewoon over het werkblad voor je gaat kneden en uitrollen?
Falona schreef:Ik zet hem altijd op z'n kop, z'n eigen gewicht is zwaar genoeg om hem in te laten zakken en dan heeft hij meer ruimte om uit te wasemen.
Marietje_007 schreef:Mijn moeder opperde een stuk cholcola. Omdat dat eetbaar is en stevig wordt. Dan wordt het wel bruin, dat zou ik jammer vinden.
Dus hebben jullie een betere oplossing