Heb alle spullen in huis gehaald. Misschien nog een tip voor als je geen Ikea om de hoek hebt: bij de Action verkopen ze rvs schalen met een diameter van 15 cm voor maar 89 cent! Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly
Heb alle spullen in huis gehaald. Misschien nog een tip voor als je geen Ikea om de hoek hebt: bij de Action verkopen ze rvs schalen met een diameter van 15 cm voor maar 89 cent! 




En je kunt alles gewoon aan elkaar plakken met water, niet te veel anders gaat het vlekken.

) tijd, maar vind het wel echt super leuk!
Maargoed, even voor de glitters. 

Nou, ik vind het niet zo mooi. Ik zou hem niet op een taart zetten, laat ik het zo zeggen.

x_Marr schreef:Verkoop je die taarten ook al in je omgeving offe?
Fijn hoor jij hoeft gewoon geen bijbaan in een supermarkt ofzo, jij kan gewoon taarten maken
En ik heb alsnog een baantje bij een banketbakker hoor.

Maar ik zal je een recept geven voor het geval ze dat bij jou niet hebben. (Zo wordt het ook véél lekkerder dan met die poedertjes)Citaat:250 ml melk (volle melk is het lekkerst)
½ vanillestokje
65 gram suiker
2 eierdooiers
25 gram maïzena
20 gram roomboter
Breng in een pannetje met dikke bodem de melk met het opengesneden vanillestokje en 40 gram van de suiker aan de kook. Los de suiker al roerende op en laat de melk (van het vuur af) 10 minuten zachtjes trekken met de deksel op de pan. Klop in een kom de eierdooiers met de overige 25 gram suiker tot een schuimige crème. Klop ook de maïzena erdoor. Haal het vanillestokje uit de melk, schraap de laatste zaadjes eruit en roer door de melk. Voeg eerst, terwijl je blijft roeren, een beetje melk toe aan het eimengsel. Giet daarna het eimengsel bij de rest van de melk en verwarm het geheel op het vuur. Goed blijven roeren (met een garde gaat het beste!) totdat het een gebonden vla is. Roer als laatste, van het vuur af, de boter erdoor. Laat de banketbakkersroom afkoelen in een ruime kom.