Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly

Lekkere recepten komen er hier voorbij! 
_l_amanda_l_ schreef:Hoe rollen jullie ze toch zo mooi strak met zo weinig rijst?
Ik krijg dat echt niet voor elkaar, dan blijft de vulling voor geen meter zitten met snijden...
Ziet er wel super lekker uit!

eventueel met roomkaas

Voor hoeveel mensen is zoiets nu?

maargoed het haalt de volgende dag niet
maaaar het was het wachten en de moeite zeker wel waard ! Eerste keer was t niet zo mooi gelukt maar jeetje wat lekkerrr!
volgende dag dan toch nog maar een keer geprobeerd omdat ik nog zo veel spullen over had. Voortaan ga ik dus lekker zelf sushi maken als ik weer afkickverschijnselen krijg


), en heb gisteren bij de appie zalm en tonijn gekocht. Allebei vers, niet goedkoop. Alleen, is deze vis wel geschikt voor sushi? Waar kopen jullie je vis normaal? Ierpier schreef:Zelf vind ik de traditionele avocado met zalm echt heerlijk. Eigenlijk alles met avocado is goed. Of gewoon los avocado. Ook goed.
Resistance schreef:Hoihoi iedereen, ik heb een vraagje.
Ik ga vanavond voor het eerst sushi maken (), en heb gisteren bij de appie zalm en tonijn gekocht. Allebei vers, niet goedkoop. Alleen, is deze vis wel geschikt voor sushi? Waar kopen jullie je vis normaal?
Resistance schreef:Hoihoi iedereen, ik heb een vraagje.
Ik ga vanavond voor het eerst sushi maken (), en heb gisteren bij de appie zalm en tonijn gekocht. Allebei vers, niet goedkoop. Alleen, is deze vis wel geschikt voor sushi? Waar kopen jullie je vis normaal?
