Was een sapje aan het blenden, maar zag dat ik was vergeten de takjes / naaldjes rozemarijn eruit te halen! (Was nog van de saus voor de couscous!) De rozemarijn is dus meegeblend en lekker dat het is.
Geeft echt een scherp aroma af! Ik kende wel basilicum in drankjes (veel softer), maar rozemarijn is ook zeker een aanrader!Dit had ik erin:
* zelfgeperst grapefruitsap, 50 milliliter schat ik zo
* klein beetje water erbij
* bosbessen, een gram of 50, ongeveer een handje
* aardbeien, 7 stuks
* een hele peer inclusief de schil
* sap van een halve limoen (dit is niet veel--het wordt dus echt niet heel zuur of zo, gewoon frisheid
)* de naaldjes van een vers takje rozemarijn (stuk of 5 à 8)
Kwam hiermee uit op 2 glaasjes sap. Fris, lichtzuur, zoet maar wel pittig. Echt een aanrader als je wat meer kruidigheid aan je sapjes wilt geven.

