Moderators: Polly, Muiz, NadjaNadja, Telpeva, Essie73, ynskek, Ladybird
biesje schreef:mijn taartje van afgelopen dinsdag
http://94.100.120.213/1271000001-127105 ... _h3iU.jpeg
http://94.100.118.182/1271000001-127105 ... _Pglo.jpeg
http://94.100.124.187/1271000001-127105 ... _nvqI.jpeg
bij mij worden de zijkanten nooit mooi straks. nu kreeg ik de tip van een vriendin van mij dat ik de fundant dikker moet laten dat het dan vaak wel mooi strak wordt. dus ga dat maar even proberen bij de volgende taart
liloenstitch schreef:Ik zou hem inderdaad ook gewoon kopen en huur berekene. Bij een volgende klant kun je toch ook gewoon zeggen ik heb deze standaard. Die kun je huren voor die en die prijs. Het lijkt mij lastig om voor iedere bruidstaart die je maakt de standaard precies af te stemmen op de wensen van het bruidspaar. Dan moet je straks voor iedere bruidstaart een nieuwe standaard kopen omdat iedereen hebt precies anders wil.
Of denk ik nu te makkelijk? (geen idee heb nog nooit een bruidstaart gemaakt)
biesje schreef:Ik had hem afgesmeerd met botercreme aardbeien smaak.
En doe hem in de koelkast als ik alsvast het fundant ga kleuren en uitsteken.
Krijg inderdaad ddat het botercreme er uit komt en smeer hem af met een speciale spatel voor het afsmeren
Mayo schreef:biesje schreef:Ik had hem afgesmeerd met botercreme aardbeien smaak.
En doe hem in de koelkast als ik alsvast het fundant ga kleuren en uitsteken.
Krijg inderdaad ddat het botercreme er uit komt en smeer hem af met een speciale spatel voor het afsmeren
Dan is je botercrème niet stevig genoeg.
En het is fOndant
benangelique schreef:dat deed ik eerst ook, maar nu gebruik ik vrij stugge botercreme en dan een warm paletmes. ideaal!
biesje schreef:ik doe 250 gr boter en 100 gr poedersuiker dacht ik en dan 100 botercreme mix
botercreme mix met water en poedersuiker eerst oplaten stijven dan bij de smeuig gemixte boter toevoegen en 10 min mixen