Girley_ schreef:Killyen, nee nog niet geprobeerd. Heb je het recept? Ik zag laatst ook in haar show een ontzettend lekker toetje voorbijkomen, passionfruit-mousse. wilde ik ook eens proberen, maar heb het recept niet genoteerd helaas.
Ah dat klinkt ook lekker, misschien op het internet? Deze bijv.?
Ingrediënten
250 gr boter
250 gr pure chocola
4 eieren
2 tl vanille-extract
300 gr suiker
150 gr bloem
200 gr gehakte noten
Bereiden
verwarm de oven op 180* C
bekleed de vorm met bakpapier.
laat boter en chocola smelten,
klop in een kom de eieren met suiker en vanille.
laat het chocolademengsel iets afkoelen voordat je het door het ei-mengsel roert.
voeg daarna de bloem en noten toe en klop tot je een glad beslag hebt.
doe het beslag in de vorm en zet in de oven.
bak ± 25 minuten.
de brownies zijn klaar als de bovenkant tot bleekbruin is gedroogd, maar in het midden nog donker en compact is: een erin gestoken mes moet net niet droog eruit komen.
let goed op: het is zo te droog!.
Dit is het recept voor de brownies, je moet ze wel heel goed in de gaten houden want als ze te droog worden zijn ze echt maar half zo lekker x) (Ja, ik spreek helaas uit meermaalse ervaring
