Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly
Het is zonde om iets te gaan maken wat te moeilijk is en dan niet lukt zoals je wil.
Lielle schreef:@natasja, bij mij is het citroenijs en het dessert (+ een kreeft) kant en klaar, de rest maak ik idd ook zelf.
Overigens is citroenijs niet echt lastig om te maken, maar daar had ik dus geen zin in
Niet zozeer complete maaltijdpakketten, maar wel bv een verse pastasaus oid
Alleen met grote festijnen leef ik me helemaal uit, tot zelfgemaakte bonbons toe. 


), gewone krieltjes en gekruide krieltjes, mss nog wat aardappelkroketjes en een lekke salade erbij.
Citaat:Pancettahapjes met gekaramelliseerde sjalot
3 sjalotjes
20 g boter
1 eetlepel suiker
3 eetlepels crema di balsamico (Ca del cristo, flesje a 250 ml)
75 g cranberrypaté
8 plakjes pancetta (Italiaans spek)
steelpan, klein bakje voor sjalotjes
Snijd de sjalotjes in plakjes. Smelt de boter in een steelpan en fruit hierin de sjalotjes tot ze zacht en glazig zijn. Voeg suiker en crema di balsamico toe en laat het geheel in 30 minuten op laag vuur karamelliseren.
Verhit een koekenpan met antiaanbaklaag. Verdeel de paté in acht blokjes en wikkel ieder blokje in een plak pancetta. Bak in de droge koekenpan de pakketjes 2-3 minuten tot de pancetta krokant is. Verdeel de sjalotjes over de snackcups en leg er de pancettahapjes op.
