Zijn dat zachte kazen?
Vieux Pané moet ik mij dan voorstellen dat er een vieux smaak in de kaas zit?
Die lijken mij niet lekker........
Smeuige kaas of harde kaas?
Zaterdagavond heb ik gebruik gemaakt van jullie tips. Per slot van rekening heb ik daarvoor dit topic gestart
Gelukkig dat heel veel mensen gek zijn op de wat vreemdere kazen!
Tete de Moine was favoriet. En ik weet nu ook wat de KAAS-LEPEL moet voorstellen:
Je hebt een rond plankje met een hoge pen erin
Daar steek je de kaas in die een gat heeft en schuif je de kaas overde pen heen heen
Aan de pen zit een mes waarmee je rondjes kan draaien (molen idee) zodat je mooie kaaskrullen krijgt. (schaven)
Zo'n ding op tafel zetten staat erg gezellig maar aan het eind van de avond is de kaas natuurlijk zacht en maakt het mes niet meer van die mooie krullen.





Zeker de belegen.