Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly

* Nja anyway, ik zal wel eens vragen hoe ie dat doet.

Sizzy schreef:Wat ook lekker is om er zo'n currypasta doorheen te mengen, worden ze wat pittiger en heerlijk met rijst en groenten!
(ipv paneermeel kun je ook beschuit doen
) enne, wij doen er vaak ook nog een ui in, en bamikruiden, maar dat is gewoon persoonlijke smaak, tis maar net wat je lekker vind
enne, als jij het niet kan en je vriend is er zo gek op, waarom maakt hij het dan niet een keer zelf?
magicrover schreef:helaas ze mislukken altijd bij mij.

)
Het gehakt komt bij de slager weg (dus het is echt gehakt, geen gehakt aangelengt met water
), gehakt doe ik in een kom, gehaktkruiden (van dezelfde slager) er door, goed kneden en mooie stevige ballen van draaien. Beetje boter in een pan (of croma braad) en dan op een laag vuur de ballen mooi rondom bruin bakken, daarna de deksel erop en voila.
en bij een balletje wil ik graag gehakt proeven...


) dan uhmm ja laten braden tot ze bruin zijn ( niet te donker ) kijken of de binnekant niet meer rood is..


(klinkt vies maar is niet zo !!)


)
?
)