Moderators: Essie73, NadjaNadja, Muiz, Telpeva, ynskek, Ladybird, Polly

Dat maakt bijvoorbeeld vega vlees iets dragelijker!
Daar mis je echt geen vlees in
Azmay schreef:Vleesvervangers is een kwestie van proberen welke je lekker vind, maar echt super gezond of beter voor het milieu zijn die ook niet zeg maar
Voor het maken van een vleesvervanger is zeker 5x minder plantaardig materiaal nodig dan voor het maken van vlees, en een enorme hoeveelheid minder water
Daarnaast worden veel grondstoffen zoals de lupine maar ook een deel van de soja voor vleesvervangers gewoon in Nederland geteelt.
ik weet alleen niet wat een snuifje is... Gewoon een beetje?
MarlindeRooz schreef:verootjoo schreef:Ik ben geen vegetariër maar die jus van 8nnemiek lijkt me wel heerlijk en ga ik proberenik weet alleen niet wat een snuifje is... Gewoon een beetje?
Wij eten overigens de piepers altijd met appelmoes
Ja inhaleren met je neus en dan weer uitproesten lijkt me.
).
Maar liefst gebruik ik geen vleesvervangers, ik vind ze vaak toch wat eentonig vooral niet zo lekker qua structuur. Ik vind het dan ook makkelijker om nieuwe maaltijden te verzinnen die in de basis al geen vlees hebben, dan het vlees te vervangen door een vegetarische optie.