Ga hem vrijdag weer maken voor verjaardag van mijn vader.
Foto's + mening is altijd leuk!

Ingrediënten
6 eieren
175 gram roomboter
225 gram poedersuiker
4 eetlepels bloem
250 gram melk chocolade
200 gram witte chocolade
225 gram crème fraiche
Bereiding
Verwarm over voor op 180 graden celcius.
Bekleed de springvorm met bakpapier.
• Breek de melkchocolade in stukjes en laat deze au bain Marie smelten
• Splits de eieren
• Smelt de boter en roer de eierdooiers en het poedersuiker er doorheen
• Roer de bloem erdoorheen
• Roer er nu de gesmolten chocola doorheen
• Klop eiwit stijf en spatel dit luchtig door de chocolademengsel
• Schenk het beslag in de springvorm
• Bak de taart 60 minuten in het midden van de oven
• Laat de taart enkele minuten afkoelen
• Verwijder de springvorm
• Laat de taart verder afkoelen
• Smelt de witte chocolade au bain Marie en roer de crème fraiche er doorheen
• Laat beetje afkoelen
• Bestrijk daarna de taart ermee
• Laat de taart in de koelkast minimaal een half uur opstijven
Eet smakelijk!!
deze ga ik binnenkort eens maken! Klinkt erg goed
vind het namelijk altijd zo jammer dat de chocoladetaarten puur zijn en daar hou ik niet zo van
en is wat romiger

