Keuze 1: Inductiekookplaat, echter heb ik niemand in mijn omgeving die ervaring heeft met het koken op inductie. Dus graag zou ik daar wat informatie over willen (welke niet uit een boekje komt, maar gewoon daadwerkelijke ervaringen)
Keuze 2: gewoon gasfornuis, echter 1 nadeel er zit geen gasaansluiting in de keuken en de funderingsbalk in het midden van de woning bevat geen gat om doorheen te kruipen en het staat altijd vol water hier. Dat aanleggen van gas naar de keuken gaat dus een flinke duit kosten, aangezien ik dan eerst moet zorgen dat de kruipruimte leeggepompt word (en blijft) en er zal een bedrijf moeten komen om een kruipgat te maken door de funderingsbalk heen.
Dat ik nieuwe pannen moet aanschaffen
is geen probleem, dat zat toch al in de planning
. Dus wie o wie kan mij wat info verstrekken om zo mijn keus goed te kunnen maken.
) zoals melk moet je wel direct alles goed schoonmaken met een vochtige doek, anders wil het wel eens vastkoken
(ervaring mee
).

) maar inductie is gewoon 1 glad oppervlakte, dus dat is met een doek zo schoon gemaakt.