Wat lekker weer allemaal! Pannenkoeken als ontbijt is echt mijn favoriet
Ik had noodles met biefstuk, champignons, broccoli, rode paprika, sesamzaad, geroosterde pinda's en zelfgemaakte teriyakisaus
jorika1986
Berichten: 5217
Geregistreerd: 10-10-11
Woonplaats: Rotterdam
Geplaatst: 09-04-16 11:40
Ik zie hier dingen voorbij komen waarvan ik denk wow, vergeleken met wat ik kook is dit echt 3 michelin sterren waard. Doet hier inspiratie op en gaat stiekem onder een steen zitten meesnuiven.
elenaMM77
Berichten: 9548
Geregistreerd: 20-05-14
Woonplaats: Helmond
Geplaatst: 09-04-16 11:48
*noteert Eefke ook als kok voor het nog te openen restaurant: chez elena (zeer exclusief )*
eet hier momenteel scharrelvoer, wat er nog te vinden is in koelkast en kasten. kaakontsteking en griep zorgen voor complete non activiteit, zowel op beweging als op kookgebied helaas..
hopelijk spoedig weer up en running zodat ik wat van de dingen die ik hier gezien heb kan uit proberen.. want ik krijg er spontaan toch een vorm van trek van.
Mijn lunch. Tijgerbol met brie even warm laten worden in de oven en met honing erover heen super lekker. Wou er nog walnoten op doen maar die waren op helaas!
Wat een leuk topic, dit ga ik volgen zie al lekkere dingen voorbij komen, ik pak eigenlijk alleen 'uit' voor het avondeten, dat is ook m'n favoriete maaltijd van de dag =D.
Van de week had ik dit gemaakt: couscous met champignons en walnoten en peterselie met varkenshaas en een champignon-roomsausje. Was érg lekker!
moonsparkle
Berichten: 21720
Geregistreerd: 21-03-05
Geplaatst: 09-04-16 16:43
Ik eet vanavond voor het eerst frietjes uit de airfreyer
Vanavond hadden wij kabeljauw met een korstje van parmezaan, roomboter, oregano, gerookt paprikapoeder, peper en zout op een bedje van courgette spaghetti met pesto.
WildChild
Berichten: 2520
Geregistreerd: 14-12-06
Woonplaats: Maastricht
Geplaatst: 09-04-16 21:35
Melanie0609, heb je dat zelf gemaakt? Ziet er echt prachtig uit!
De bulghur vind ik ook een goed idee!
Maan, dat ziet er ook heel erg lekker uit, wil ik ook eens maken! Gaar je de vis in de oven?
Wij hadden vanavond een speltcouscous met verse kruiden, komkommer, granaatappelpitjes, rode peper en witte kaas. Dressing was olijfolie, limoensap, honing en zout. Daarbij hadden we köfta van mager lamsgehakt en een lepel kwark met harissa.
melanie0906
Berichten: 1139
Geregistreerd: 03-07-11
Woonplaats: Brabant
Geplaatst: 09-04-16 21:54
Jup zelf gemaakt dankjewel!! Dit was van afgelopen donderdag!
Ja WildChild, ik had de oven op 200 graden en dan in een ovenschaal de filets leggen, flink veel gesmolten roomboter eroverheen en daarover alle kruiden en parmezaan.
Mijn ontbijt voor t sporten een banaan en erna 1 kracker met citroen-limoen jam en een cracker kaas met pittige mangochutney oeh dat is zo ontzettend lekker
Mjetterd
Hoofdmoderator Algemeen1 No drama, no glory!
Berichten: 12738
Geregistreerd: 27-09-05
Geplaatst: 10-04-16 14:38
Oeeh wat een lekkere dingen komen er toch weer voorbij! Ziet er allemaal goed uit Brie is altijd lekker, maakt niet uit wanneer en waarmee.
Ik eet nu tosti met kaas en tomaat
little_birdy
Berichten: 12230
Geregistreerd: 08-01-11
Woonplaats: Randstad
Geplaatst: 11-04-16 07:03
Ik kom ook meedoen af en toe. kook niet altijd zelf namelijk .
mijn ontbijtje vandaag
kwita
Berichten: 6543
Geregistreerd: 14-04-14
Geplaatst: 11-04-16 09:44
melanie0906 schreef:
[ [url=m/1WTPal.jpg]Afbeelding[/url] ]
oke , het ziet er heerlijk uit maar zo weinig!?
( nu voel ik me spontaan een veelvraat, daar kan ik echt niet op leven zo weinig)