zoals de titel al zegt... ML heeft gisteren een kerstpakket gekregen, met daarin oa een stuk vlees! maar na een inspectie van het vlees, het pakketje marinade/saus, kwam de vraag wat ermee te doen? dus zo handig als ik ben, google is je beste vriendje! helaas komt daar niets uit naar voren, enkel receptjes met plakjes bacon etc.
wil dit zeggen dat ik er verder niets mee kan dan enkel als broodbeleg gebruiken of in stamppotten verwerken? ik hoop dat er bokkers zijn die er wel raad mee weten, en mij een heerlijk receptje kunnen bezorgen voor een baconbraadstuk..
de bacon is trouwens gewoon vers, niet gezouten, niet gekruid..
bacon braadstuk is wat er op de kaart staat... er staat wel een receptje bij, wat ik kan maken... maar vroeg me af wat je er nog meer mee zou kunnen... in het recept staat, dat ik het vet in moet snijden tot op het vlees, en dan appelstroop erop en in de oven... weet niet of je er dan veel wijzer van word?
Annemeik
Berichten: 4242
Geregistreerd: 29-08-03
Woonplaats: Lunteren
Geplaatst: 21-12-13 12:25
Dat doen ze wel vaker met porkbelly, dus ik denk dat het hetzelfde is? Je krijgt dan een knapperig laagje met zacht vlees eronder.
Dat met appelstroop is heel bekend recept voor porkbelly ja ik verwacht dat dat het gewoon is. google dat maar eens, vind je genoeg lekkere recepten! ^^
ja idd! dat is dat stukje vlees idd! okee dan weet ik dat het wel lekker smaken moet! porkbelly kende ik wel... alleen bacon braadstuk klinkt zoooo anders...
ik ga het met eerste kerstdag maken! thanks voor de vertaling