Moderators: NadjaNadja, Essie73, Muiz, Maureen95, Firelight
Magrathea schreef:Allemaal hetzelfde, komt allemaal van een koe, in veel gevallen vetgemest in een mini hokje
Magrathea schreef:Allemaal hetzelfde, komt allemaal van een koe, in veel gevallen vetgemest in een mini hokje
chanicha schreef:Rundvlees komt van vleeskoeien, melkkoeien zit weinig vlees aan door de melkproductie. Ik ben ook bijna geboren in de slagerij bij mijn vader en ik vind sucade het lekkerst om te sudderen maar je moet ze wel de tijd geven om lekker zacht te worden. Kookboeken kan je in de kliko gooien, die denken dat het met anderhalf uur klaar is.
Citaat:Het vlees dat in de supermarkten ligt komt van de melkkoeien af, die worden na het melken ook gewoon geslacht. Dit vlees komt veelal terecht in gehakt (in de supermarkt) en voor draadjesvlees. De echt magere melkkoeien worden worstkoeien genoemd en die komen dus ook in worst en gehakt terecht. Als het rundvlees in de supermarkt van vleeskoeien af zou komen dan was de prijs ook veel hoger geweest.
Arrabel schreef:Citaat:Het vlees dat in de supermarkten ligt komt van de melkkoeien af, die worden na het melken ook gewoon geslacht. Dit vlees komt veelal terecht in gehakt (in de supermarkt) en voor draadjesvlees. De echt magere melkkoeien worden worstkoeien genoemd en die komen dus ook in worst en gehakt terecht. Als het rundvlees in de supermarkt van vleeskoeien af zou komen dan was de prijs ook veel hoger geweest.
Is het dan zo dat al het rundervlees in de supermarkt van melkkoeien af komt?
Gaat al het vlees van de vleeskoeien naar (ambachtelijke) slagers?
Rytir schreef:Citaat:Goede vraag waarvan ik het antwoord me van de week ook al afvroeg.
Haha, ook toevallig door een reclameblaadje Bedankt voor de antwoorden! Het vlees is dus eigenlijk bijna hetzelfde qua structuur?