Dinsdag hebben we van onze aardige Turkse buren een flink stuk medaillon schapevlees gekregen. Dit vanwege het offerfeest.
Vanavond wil ik dit gaan klaarmaken, maar heb geen flauw idee hoe en in m'n kookboeken staat het ook niet.
*help*
Colga
Berichten: 352
Geregistreerd: 26-08-01
Woonplaats: Brabant
Geplaatst: 13-02-03 22:28
Wilde antwoorden dat ik het morgen aan een vriendin zou vragen....Ik zie alleen dat je het deze avond al gegeten hebt... En smaakte het een beetje? Ikzelf vind lamsvlees wel lekker, maar schapevlees vind ik te sterk van smaak.
Maud_82
Berichten: 2152
Geregistreerd: 14-02-02
Woonplaats: Echt
Geplaatst door de TopicStarter: 14-02-03 12:41
geeft niet !
M'n vriend gaat het vanavond klaarmaken, die wist het blijkbaar wel.