Moderators: NadjaNadja, Essie73, Muiz, Maureen95, Firelight
Jets schreef:Van de vegetarische slager heb ik wel eens frikandel broodjes gehad. Ik mis frikandel ook zo erg.. Beckers heeft nu vega frikandel misschien kan je daarmee zelf wat in elkaar flansen, maar ik vond het niet lekker.
plutolover schreef:wie weet lekkere vega(n) wraps?
Magrathea schreef:casperzazoe schreef:Binnenkort ook maar eens inslaan bij de Coop, stom dat alleen die winkel vega in de aanbieding heeft. Had deze week meerdere winkels verwacht
Nee niet! AH ook heel veel. Vooral broodbeleg (Kips, hummus, vegetarische slager)
casperzazoe schreef:Binnenkort ook maar eens inslaan bij de Coop, stom dat alleen die winkel vega in de aanbieding heeft. Had deze week meerdere winkels verwacht
Heeft iemand tips wat lekker is voor op brood? At eerst vaak servelaat of boterhamworst maar nu dus geen vlees meer dus het is nu veel eiersalade en (room)kaas. Aangezien mijn idee van "beter zijn voor de dieren" zo wel wegvalt (want ik eet best veel brood) wil ik minder melk/ei/kaas. Die vega boterhamworst ga ik proberen, heb iets van sandwichspread gehaald en zoet hou ik niet van. Zie vaak iets van hummus voorbij komen maar dat lijkt me echt droog op een broodje?
Wipher schreef:Heeft iemand hier ervaring met canneloni maken?
Ik heb binnenkort een etentje, en daarvoor wil ik dit als hoofdgerecht maken. Liefst met lasagnebladen, spinazie en ricotta, maar er moet ook niet iets spannenders door. Ik heb dit nooit genaakt, en op internet zie ik enkel recepten waarbij ze in een ovenschaal de oven ij moeten, badend in de saus. Nu wil ik graag een aantal mooie bordjes opmaken en zou ik se liever direct op het bord leggen en daar wat saus bij doen. Is dat mogelijk met canneloni? En iemand een recept?
mar_fay schreef:Tuurlijk, dat begrijp ik ook wel, maar ik vind het vooral erg hilarisch al dienamen. Daarbij wijs ik bewerkt eten af en ben van zoveel mogelijk vers. Bewerkt eten is gewoon niet zo heel erg gezond, maar ik begrijp wel dat het daar niet om gaat.Pien, vervangers zijn er natuurlijk ook om mensen te bewegen eens vegetarisch te koken zonder dat ze het idee hebben dat het dan moeilijk, lastig, ingewikkeld wordt. Dat verklaart de namen wel.