lusteloosheid (-vervolg)

Moderators: Dyonne, petraaken

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
irma

Berichten: 115
Geregistreerd: 29-03-02
Woonplaats: soest

lusteloosheid (-vervolg)

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 27-12-02 22:22

Gelukkig Jewel heeft niks ernstigs. De Da is weer geweest met de uitslag van de bloedtest. Alles is nagekeken en op haar witte bloedlichaampjes na, die wat gestegen waren, was alles in orde. Het zou een virus kunnen zijn. Jewel heeft begin dit jaar 4x per drie weken BCG injecties gekregen in verband met haar sarcoides. Haar weerstand is daardoor minder geworden. Mijn DA heeft bij de Inwendige Ziektes van Utrecht hierover informatie ingewonnen en door dat spul wat ze in zich heeft gekregen, kan er wat aan haar autoimmuun schelen. Met andere woorden ze is vatbaarder geworden.
Helaas kan de DA hieraan niets aandoen, Jewel's lichaam moet hier zelf tegen vechten. Ze heeft een vitaminestoot gekregen en wij moesten eventueel wat extra vitamines d.m.v. roosvisee door haar eten gooien. Volgens hem was dit net zo goed als al die vitamine poeders en/of pasta's. En duidelijk goedkoper. De hoeveelheid en soort voer was goed. Daar moest ik niets meer aan morrelen. Mocht ik toch met poeders en pasta's o.i.d. aan de gang gaan, dan moest ik daar toch voorzichtig mee om gaan, want je kan ook event. overdoseren. Met name de vitamines A,D, E en K. Daar moet je, volgens hem, toch voorzichtig mee zijn.
Ik ben allang blij dat het geen bacteriele ontsteking is o.i.d.
Ze had ook geen koorts.
Haar benen zijn ook lang niet zo dik meer. Ik moet wel nog even doorgaan met het spul Nervetex, dat werkt nl. vochtafdrijvend.
Ik ben blij dat te weten waar we nu aan moeten werken.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: _Nero, dieseltje, gillian, Googlebot, leenbeesje, sommodore, Soraya10 en 42 bezoekers