Erik Laarakker

Moderators: Dyonne, petraaken

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Chantal01
Berichten: 8
Geregistreerd: 14-08-02
Woonplaats: Zaandam

Erik Laarakker

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 14-08-02 12:38

Ik hoor veel positieve verhalen over deze man. Wie kan zijn ervaringen met zijn geneeskunde vertellen. Ik zit nml in dubio of ik er wel of niet heen zal gaan.


Sampie
Berichten: 357
Geregistreerd: 02-01-02

Eric / Steffie

Link naar dit bericht Geplaatst: 14-08-02 17:38

Ik ben vorige week geweest en weet het niet wat ik er van moet vinden. Ik had hier ook al een vraag over gesteld, maar heel verschillende reacties dus goed en slecht. Je moet gewoon zelf goed opletten en je niet onnodig op kosten laten jagen. Dus ik bedoel 1 of 2 of 3 keer misschien maar dan houdt het voor mij op. Ik ken ook mensen die er hele goede ervaringen hebben vandaar dat ik nu ook ben gegaan (haha sukkel he??) Maar iedere dierenarts maakt fouten, je dierenarts thuis en deze net zo goed. Vandaar gewoon alles vragen, goed informeren enz. Je moet wel alleen bij hem of bij Steffie want die zijn beide dierenarts, dus dat schept toch iets meer vertrouwen. Verder heb ik na zijn diagnose nog bij Simicur (homeopatische dierenarts) geinformeerd over mijn kwaal (was in Utrecht vastgesteld) en hij schreef wel dezelfde druppels voor, wel van zijn eigen merk natuurlijk. Verder zei de dierenarts van Simicur dat dit in mijn geval wel de weg is want als ik die andere medicijnen (prednison) ga geven is er geen weg meer over en helpt gewoon niets meer, vandaar dat ik dit in de tussentijd probeer. Ja je moet wat dacht ik en ik heb nu nog geen chemische medicijnen omdat ze willen kijken of de ziekte stabiel is of iets anders. Ik moet over aan paar weken terug naar Utrecht dus kan ik mooi zien of het geholpen heeft (hoop ik dan en anders heb ik er toch weer wat van geleerd, acht kost een paar centen hihi). Nou veel wijsheid en succes. Wil je nog zeggen wat je paard heeft misschien????????? Groetjes

Chantal01
Berichten: 8
Geregistreerd: 14-08-02
Woonplaats: Zaandam

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 15-08-02 07:23

Dank je wel voor je reaktie. Mijn paard heeft erg veel last van zn rug. Ik heb m al laten kraken, acupunctuur laten doen en een fisiotherapeut bij gehad maar het blijft. Het wordt wel wat minder maar naar een paar weken wordt het weer erger. Mn zadel heb ik 2 x laten controleren, die ligt goed. Hij is 1.70 en ik weeg 65 kg. dus dat lijkt me niet te zwaar. Ik weet het op het moment niet meer. Toen is mij dus Laarakker aangeraden.

Belker

Berichten: 12043
Geregistreerd: 28-05-01
Woonplaats: Veluwezoom

Link naar dit bericht Geplaatst: 15-08-02 09:35

Problemen uit de rug kunnen ook voortkomen vanuit de voet. Vergeet dat niet. Ik zou eerder een algemeen onderzoek met foto's van de voeten laten doen dan alleen de rugproblemen te willen verhelpen. Wat ik tot nu toe hoor, kwamen de rugproblemen voor bijna 95% gevallen uit de voeten. Dan heb ik het niet over 1 paard maar over een stuk of 15 die allemaal heel secuur werden onderzocht.

Sampie
Berichten: 357
Geregistreerd: 02-01-02

rug / voet

Link naar dit bericht Geplaatst: 15-08-02 19:04

ja dat zou kunnen kloppen. De mijne had last van z'n voet maar ook van z'n rug (2 lendewervels muurvast). Het is gekraakt en ingespoten en is nu goed. Verder heb ik van verschillende mensen begrepen dat RODINDE G. gespecialiseerd is in rugproblemen. Waarschijnlijk net zo duur als Eric, ik hoor veel mensen die baat bij haar behandelingen hebben gehad, nouja de paarden dan!! Misschien kan je haar eens bellen voor info!!

mammasan

Berichten: 365
Geregistreerd: 12-07-02
Woonplaats: Muiden

Link naar dit bericht Geplaatst: 16-08-02 08:04

Mijn paard was als twee jarige erg slecht, benauwd, kortademig, drie tot vier keer in de maand koliek. Er was echt iedere week een dierenarts bij. Zij adviserden mij na meer dan een jaar tobben om hem in te laten slapen.
Heb toen als laatste oplossing Erik Laarakker erbij gehaald. Inmiddels zijn we acht jaar verder en heb ik een paard in blakende gezondheid en conditie.

Belker

Berichten: 12043
Geregistreerd: 28-05-01
Woonplaats: Veluwezoom

Link naar dit bericht Geplaatst: 16-08-02 10:13

Over Rodinde hoor en zie ik wisselende dingen. Staleigenaren zweren erbij. Klant met paard met HKO niet. Dat hou je overal. bij elke arts en kliniek. Nadenken wat je wilt. een duidelijk beeld dat je weet waardoor de pijn wordt veroorzaakt of gewoon je paard zonder pijn op welke manier dan ook.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Googlebot en 11 bezoekers