Luchtzuigers gezocht

Moderators: Dyonne, petraaken

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
YvonneS
Berichten: 3303
Geregistreerd: 28-04-03

Luchtzuigers gezocht

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 29-09-04 17:50

Citaat:
Luchtzuigers gezocht

Voor een wetenschappelijk vervolgonderzoek aan de faculteit Diergeneeskunde zijn we op zoek naar luchtzuigende paarden. Het onderzoek is erop gericht uit te vinden of reeds bestaande, goed geteste, natuurlijke, dopingvrije en in de vrije handel verkrijgbare voedseladditieven kunnen helpen het luchtzuigen van de paarden te verminderen of zelfs te doen stoppen.

Het is de bedoeling dat de paarden over een periode van 7 weken, minimaal vier dagen per week een paar maal korte tijd door de eigenaar/verzorger worden geobserveerd. Na een bepaalde tijd zullen de paarden een voedseladditief krijgen bij hun eten. Het observeren wordt gedaan aan de hand van scorelijsten die regelmatig worden teruggestuurd in een voorgeadresseerde, gefrankeerde envelop of via email.

Alle voor het onderzoek benodigde middelen worden geleverd. Het onderzoek zal half oktober met de eerste paarden beginnen.

Voor het onderzoek is het van belang dat er zoveel mogelijk luchtzuigende paarden deelnemen. We zijn opzoek naar paarden die op stal staan en gedurende de onderzoeksperiode niet buiten in een paddock of weiland lopen. De paarden moeten minimaal drie jaar zijn, geen topsport lopen en het liefst al langer dan een jaar luchtzuigen, maar ook paarden die het korter doen zijn welkom. Bovendien mogen de paarden nog geen voedseladditieven krijgen of gekregen hebben tegen het luchtzuigen. Tijdens de test wordt u verzocht eventuele cribstraps en andere fysieke belemmeringen weg te halen Bezit u één of meerdere luchtzuigende paarden en wilt u met uw paard(en) deelnemen aan dit onderzoek of wilt u meer informatie, mailt u dan naar: onderzoekluchtzuigen@hotmail.com. Voor aanvang van de proefperiode krijgt u uitgebreide informatie op papier en eventueel over de telefoon.

Met vriendelijke groet,
Jessica Reurich


Dit vond ik op www.stegen.net, misschien mensen die er belang bij hebben???


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: bbeens, champie2, Esme_, freetorun, ImkeTarek, JolisaJ, zwartepaerd en 33 bezoekers