uitslag onderzoen utrecht

Moderators: petraaken, Dyonne

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
M3isSi3j

Berichten: 3180
Geregistreerd: 19-12-03
Woonplaats: Monster/Den Haag

uitslag onderzoen utrecht

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 10-08-04 15:20

eej mensen.. we komen nu net uit utrecht.. ik zal proberen zo duidelijk mogelijk te vertellen wat we allemaal te horen hebben gekregen..

Kreupel:
2 weken geleden liep ze opeens weer kreupel ook had ze weer last van een ontsteking in het been waar aan ze geopereed was.. we hebben foto;s laten maken en daaruit bleek dat ze een reactie op het bot zat wat de irritaties en dus ook die kruepelheid en ontstekingen veroorzaakte.

Vandaaag op utrecht weer fotos gemaakt en poging tot een echo (ja verbaaste mij ook) daar kwam natuurlijk niets nieuws uit. Dus toen kregen we te horen dat we der maar 3 maanden op de wei moesten zetten tot het been dun was.. Hier was ik het niet mee eens.. als dat been na een jaar nog niet dun is zal dit in 3 maandne niet veel verandere.

De professor werd erbij gehaald en samen met hem hebben we het hele traject van operatie tot vandaag bekeken en samen nog eens goed naar het paard gekeken. Ook heeft hij zn knieen gecontroleerd en er kwam uit dat ze door te weinig bespiering niet de kracht heeft om het been er goed onder te zetten en ze bang is om het achterbeen helemaal te strekken. Hierdoor is de achterhand er heel moeilijk bij te rijden.

Gezien de ontsteking die er een tijdtje terug in zat en de kreupelheid (ze loopt nu weer goed trouwens) moet ik nu nog 2 weken rustig aan doen hierna mag ik heel langzaam gaan opbouwen en op het strand der achterhand gaan trainen.. dat is dus door het mulle stappen en de bergjes op en af rijden!

ik heb er nu wel eeen goed gevoel over.. in het begin vind ik het onzinnig en onprofessioneel. Ik ha dniet het gevoel dat ik iets te horen kreeg; het been is dik.. tja dat hadden wij zelf ondertussen ook al wel eens op gemerkt in een jaar tijd :mad: . Die andere arts luister goed naar wat ik zelf te zeggen had en wat ik vond van de behandeling die ze ons aanraden. Heeft het paard zelf ook nog helemaal gecontroleerd en hij heeft me echt een goed gevoel gegeven!

Ik ga vanaaf mn instructuer bellen om te vreteeln hoe en wat en vragen of hij me kan helpen bij de opbouw. Ook zou ik graag willen dat hij mn paardje als ze sterker is eens in de week zou wilen trainen om te voorkomen dat ik dat ene achterbeen niet genoeg erbij krijg.

Dat was het weer.. wat denken jullie ervan? Liefs Non

Shoot Annika en Sophie.. Ook een shoot van je paardje!? PB snel!


Twinklebel

Berichten: 3230
Geregistreerd: 16-09-03
Woonplaats: Delft

Link naar dit bericht Geplaatst: 10-08-04 16:44

Waaraan is ze geopereerd? Wel goed dat je doorgevraagd hebt.

Toscana (Uniform) 21-6-2000 * 22-3-2005,Vienna (Casco) 09-5-2002
Esmeralda 15-04-2009 * 14-12-2015, mis je....
[VN] Esmeralda en Eclipse; Boktveulens 2009

M3isSi3j

Berichten: 3180
Geregistreerd: 19-12-03
Woonplaats: Monster/Den Haag

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 10-08-04 18:45

gebroken griffelbeentje is verwijderd.

Shoot Annika en Sophie.. Ook een shoot van je paardje!? PB snel!


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Googlebot en 2 bezoekers