Atrose (oid)

Moderators: petraaken, Dyonne

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Mirkim

Berichten: 6142
Geregistreerd: 01-02-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 09-10-01 11:38

Een vriendin van mij heeft een paard, waar mee ze een tijd geleden mee over de kop gevlogen is. Daarvoor was het paard al kreupel, links voor. Na de val is het rechts achter ook nog kreupel geworden. Ze zijn niet naar de dierenarts geweest, omdat ze financieel gezien ook niet lekker zitten maar dat is nou even niet ten orde.
Bij de pees heeft het paard een grote bobbel, en heeft moeite met opstaan. Ik zelf heb nog niet echt medische dingen meegemaakt, maar kan dit atrose wezen? Zonee, wat kan het dan wezen?
En wat zijn de symptonen van Atrose?


Dees

Berichten: 16689
Geregistreerd: 09-08-01
Woonplaats: Friesland

Link naar dit bericht Geplaatst: 09-10-01 11:49

Het paard was al kruepel voor het ongeluk? Tja, dat kan heel goed artrose wezen, of teugelkreupel, of hoefbevangen, of...van alles eigenlijk, maar het is zeker NIET GOED!!! Boos!

Nu heeft het paard een bult nabij de kogel van een ongeluk en is ook daaraan kreupel....Bij de pees. Nou, grote kans dat het een peesklap is, dat de pees dus beschadigd is. Is dat zo, dan heeft het paard rust nodig, erg veel rust, voor zeker drie maanden! Stappen langs de weg en afspuiten is EHBO, maar .....

Dit is advies over internet! Weten wij veel, niemand heeft het werkelijk gezien.
Er is maar 1 keuze vor dit dier: GA LANGS BIJ EEN DIERENARTS

Blijft je vriendin zo aanmodderen, dan is dat een heel kwalijke zaak. Ze verdient op die manier geen paard. Geen geld? Dan hoor je ook geen paard te hebben. Schande Frusty !!!
Bovendien is het verkeerde zuinigheid, zo doorgaan betekent waarschijnlijk straks een onherstelbaar kreupel paard (als het al niet zover is.....), Een afgekuerd paard kost haar veel meer!

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: BingBot en 5 bezoekers